Betrouwbaar, punctueel en secuur. Marius houdt niet van gladde praatjes en probeert eerlijke informatie te verstrekken.

Over ons

Marius houdt niet van gladde praatjes en probeert eerlijke informatie te verstrekken. Marius heeft niet alle kennis in huis maar waar specialistische kennis nodig is heeft hij goede en betrouwbare partners. Te denken aan constructie-, ventilatie-, en isolatie-berekeningen, energie prestatie/energielabel van woningen en bedrijfsgebouwen en kantoren;

Waarom ons?

Wie is Bosman Bouwpartner?

Aan het roer van Bosman Bouwpartner staat Marius Bosman. Marius is in 2012 begonnen als onafhankelijk calculatie en bouwadvies bureau “Bosman Bouwpartner”.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van meer jaren onderhoudsplannen en gebouwinspecties aan de hand van de NEN 2767. Daarnaast maken wij bouwkundige calculaties, tekenwerk en adviseren wij bij verbouwingswerkzaamheden. 

Door jarenlange (>40jr) ervaring, zowel op de bouwplaats als op kantoor beschikt hij over een schat aan kennis en informatie. Deze kennis wordt op peil gehouden door regelmatig bijscholingen en cursussen te volgen.

Marius is ingeschreven bij het SERTUM als inspecteur NEN2767 Bouwkunde

Voor het calculatiewerk maakt Marius gebruik van IBIS TRAD met de daarbij behorende kosten en normen bestanden en Excel. Het tekenwerk wordt uitgevoerd met behulp van Acad. De gebouwinspecties en meer jaren onderhoudsplannen (MJOP) worden uitgewerkt in O-prognose.

Geinteresseerd in een van onze diensten?

Wacht dan niet en laat het ons via de mail of telefonich weten.

Contact ons